Verzenden & retourneren

Bezorgtijden:
Bezorgtijden liggen op particulieren adressen over het algemeen tussen 9.00 en 18.00 uur en bij bedrijven tussen 9.00 en 17.00 uur. In uitzonderlijke gevallen kan er op particulieren adressen ook buiten deze tijden geleverd worden. Geeft u een voorkeur op voor een tijd dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wilt u echter de garantie dat het er voor een bepaalde tijd is overleg dit dan a.u.b. met de klantenservice.

Wat als de ontvanger niet thuis is?
Dan worden de bloemen bij een van de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus. Lukt het bij buren ook niet dan krijgt de ontvanger een briefje in de bus om contact op te nemen met de koerier/bloemist.

Manier van bezorgen:                                                                                                            Bloemisterij de Madelief beschikt over een eigen bezorgdienst voor de bestellingen in onze regio.De bestellingen die buiten onze regio vallen worden afgehandeld in samenwerking met lokale bloemisten die op hun beurt in sommige gevallen samenwerken met lokale bezorgdiensten.

De kosten van het bezorgen zijn als volgt:

€ 2,-     Oldemarkt
€ 3,-     Ossenzijl, Paasloo, Blesdijke
€ 4,-     De Blesse, Basse
€ 5,-     Kalenberg, Wetering, Steenwijkerwold, Spanga
€ 6,50  Overige plaatsen