Nationale bloemenbon

Dé Nationale Bloemenbon

De Nationale Bloemenbon(bon), het cadeau dat uitkomst biedt:leuk om te geven als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of als verjaardagscadeautje, bedankje of succeswens. Wat jij maar wilt!

Check het saldo van uw bloemenbon direct op: www.nationalebloemenbon.nl

Fleurop Bloemenbon
Kies voor de Nationale Bloemenbon van Fleurop en geef een altijd vers cadeau. De bloemenbon bestel je snel op www.nationalebloemenbon.nl en zo’n bloemenbon biedt vele voordelen:

  1. Je zet er iedere gewenste waarde tussen € 10,- en € 150,- op (geldt bij online bestelling. Bij bloemist kun je er iedere gewenste waarde vanaf € 7,50 op laten zetten).
  2. De persoon die de bon krijgt kan zelf iets uitkiezen op het moment dat het hem / haar uitkomt.
  3. De bloemenbon mag je in delen besteden.
  4. Met de bloemenbon kun je bloemen kopen, maar ook planten en accessoires.
  5. Bij bijna 1.300 Fleurop bloemisten in Nederland kun je het bedrag op jouw bloemenbon uitgeven.
  6. Je kunt kiezen voor de bloemenbon in roze/gouden tinten, maar ook een persoonlijke bloemenbon maken met daarop je foto of –voor bedrijven-  een logo of zelfs in huisstijl van de organisatie.
Bloemenbon met bonbons
Je bloemenboncadeau nog completer te maken? Kies voor de stijlvolle geschenkverpakking met vier Fleurop bonbons: de bloemenbonbon. Deze Nationale Bloemenbonbon bestaat uit een geschenkbox die altijd vier bonbons en een Nationale Bloemenbon bevat. De bonbonsoorten variëren van witte chocolade tot melk en puur, gevuld met bijvoorbeeld nougat, karamel of hazelnotencrème. Dus: geef een Nationale Bloemenbonbon. Dan geef je niet ‘zomaar geld’, maar een altijd vers cadeau mét iets lekkers
2 Product(en)
Dé Nationale Bloemenbon

Dé Nationale Bloemenbon

Op verjaardag bij uw schoonmoeder die altijd van iedereen bloemen krijgt? Op bezoek bij kersverse ouders bij wie de kraamkamer al vol bloemen staat? Origineel cadeau nodig voor medewerkers, klanten of relaties? De Nationale Bloemenbon biedt uitk...

€10,00
Bloemenbon met bonbons

Bloemenbon met bonbons

Je bloemenboncadeau nog completer te maken? Kies voor de stijlvolle geschenkverpakking met vier Fleurop bonbons: de bloemenbonbon.

€14,95
1