Heerlijke bonbons

€3,95
Incl. btw
Alleen de best ingrediënten worden voor deze Fleurop bonbons met uiterste zorg gekozen en met respect verwerkt. Zowel originele recepten als de toewijding van goed vakmanschap zorgen dat deze bonbons een intense smaakbeleving van volmaakte chocolade geven. Ziet u degene aan wie u een boeket met Fleurop bonbons stuurt al genieten?!
  • Bonbons - Klein - Inhoud 60 gram, 4 bonbons
  • Bonbons - Groot - Inhoud 135 gram , 9 bonbons

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Bloemenbon met bonbons
Je bloemenboncadeau nog completer te maken? Kies voor de stijlvolle geschenkverpakking met vier Fleurop bonbons: de bloemenbonbon.
Meer info » €14,95
Dé Nationale Bloemenbon
Op verjaardag bij uw schoonmoeder die altijd van iedereen bloemen krijgt? Op bezoek bij kersverse ouders bij wie de kraamkamer al vol bloemen staat? Origineel cadeau nodig voor medewerkers, klanten of relaties? De Nationale Bloemenbon biedt uitk...
Meer info » €10,00
Beer Bear, olifant Ollie en zebra Ziggy
Knuffel olifant Ollie en knuffel zebra Ziggy zijn gemaakt naar voorbeeld van twee figuren uit het Hartsvriendenboekje van Jump, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting. Voor elke verkochte Ollie en Ziggy draagt Fleurop € 2,50 af aan de Nederl...
Meer info » €12,95
Wijn bij bloemen
Wijn is een leuk cadeau. Zeker als je het combineert met bloemen! Erg geschikt voor de collega die zijn/haar jubileum viert of voor vader met Vaderdag. Bij ieder boeket, plant en arrangement in de online bloemenwinkel kunt u de wijnen bestellen.
Meer info » €7,50